Primul blog… prima postare…

Buna tuturor, voua celor pasionati, interesati sau nevoiti sa practicati un sport. Sport se poate considera orice activitate in care te implici fizic si mental pentru a obtine  o relaxare activa necesara in fiecare zi sau pentru a obtine performanta, glorie si onoare.

Sport poate sa faca oricine, indiferent de sex, varsta , sau religie. Fiecare dintre noi ar trebuie sa includa in agenda zilnica macar 30 de minute de miscare, minimul recomandat si de medici. Daca ai gasit loc in agenda pentru sport, urmatorul pas este sa alegi ce sport vrei sa faci, tinand cont  si de preferinte.

Tie ce sport iti place?

Ai trecut si de acest pas. Excelent. Acum trebuie sa alegi cum vrei sa practici sportul ales, intru-un mediu organizat ( club sportiv, sala de fitness, etc.) sau individual. Pana aici totul pare destul de simplu, partea mai dificila abia acum urmeaza: punerea in pratica a planului  conceput. Asadar, dupa stabilirea tuturor detaliilor necesare (durata, locatie), pregatiti un prosop, o sticla cu apa si echipamentul sportiv adecvat. Spor la treaba!

Voi, cei pe care i-am salutat in primele cuvinte din aceasta prima postare, precis aveti mai multe intrebari legate de acest blog, de scopul lui, de continut, poate de subiectele ce vor fi analizate in urmatoarele postari. Dar tin sa va linistesc de la bun inceput; se va raspunde la orice intrebare relevanta 🙂

Nu imi propun ca prin acest blog sa ma fac cunoscut pe mine, ci impreuna cu cei care vor citi ceea voi posta, vreau sa analizam subiectele alese, sa dezbatem si sa lamurim anumite neclaritati  legate de sport, activitati fizice, nutritie, sanatate si nu doar atat. In acest blog o sa fie regasite foarte multe informatii interesante si utile: de la analize amanuntite despre un meci de fotbal intern sau international, la tehnici si metode de antrenament in sala de fitness; diete si sfaturi nutritionale utile pentru o sanatate solida.In esenta ceea ce inseamna sportul pentru mine: sanatate si pasiune.

Consider ca aceasta introducere ar trebui sa se opreasca aici, pentru a nu deveni plictisitor chiar de la prima postare, dar promit ca materialele interesante nu se vor lasa asteptate prea mult.

17 comentarii la „Primul blog… prima postare…”

 1. Happy with the generous people always companions, wealth and good faith of total companions, wisdom always and noble person concomitant, charm and humor always people forever, total health and open-minded person accompanieswholesalers

 2. The best doctors are friends raises a gender, nurture the best prescription is a smile, the best treatment for illness is their own, the best of health motion is to walkwholesalers

 3. Salutare,

  Reprezint echipa sitului http://www.rosurf.net si am venit cu o propunere.
  Doriti ca site-ul dumneavoastra sa fie mai vizitat, sa apara in motoarele de cautare mai rapid?
  Noi te putem ajuta GRATIS! Nu se percepe nici o taxa! La activarea contului primesti 5000 credite pentru situl tau,
  iar in fiecare zi se ofera bonusuri aleatorii.
  Daca doresti sa iti promovezi situl GRATIS, viziteaza http://www.rosurf.net .
  ATENTIE: ACEST MESAJ NU ESTE SPAM!!! DORIM CA TOTI UTILIZATORII SA BENEFICIEZE DE PROMOVARE GRATUITA!

  Cu respect,
  RoSurf Network

 4. Buna ziua,

  Doresc sa organizez cateva concursuri cu premii in echipament sportive (compleuri personalizate cu numele castigatorilor), si intentionez sa fac asta cu ajutorul mai multor siteuri si bloguri din Romania. Eu voi oferii premiile iar dvs. veti desfasura concursul pe siteul dvs, in acest fel ambele parti au de castigat (dvs vizitatori participanti la concursuri, iar noi potentiali clienti).

  Daca sunteti interesat sa desfasurati acest concurs la dvs. pe site, va rog sa-mi dati un reply cu un raspuns pozitiv si voi reveni cu toate detaliile.

  Stima,

  Dan Giuraniuc
  oferta@echipamentedejoc.com
  http://www.echipamentedejoc.com
  Tel: 0727.939.069

 5. Buna ziua,
  Ideea si initiativa dumneavoastra mi se pare interesanta si binevenita.
  Accept propunerea dumneavoastra si astept detaliile.
  Multumesc .

 6. Pingback: Sony Led TV

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: