Fii sanatos, fericit si in forma maxima

Anul 2015 a fost anuntat ca anul marilor schimbari pe toate planurile.

La o asemenea idee nu puteam sa stau si sa astept sa pice schimbarea din cer. Fiecare dintre noi este capabil sa schimbe ceva in bine, dac are vointa. Ce ziceti de stilul de viata? Haotic si dezechilibrat, asa cum este acum, poate fi schimbat si adus la normalitate E dificil, e nevoie de timp si de motivatie. E nevoie de exemple de urmat, de persoane care au incercat si au reusit, care sa ii motiveze si pe altii care vor sa incerce.

De aici a plecat idea mea de promovare pe facebook a unei atfel de campanii. Provocarea „Fii sanatos, fericit si in forma maxima” marcata de hashtag-ul #YearFit2015, presupune promovarea schimbarii stilului de viata in randul pritenilor de pe facebook:

  • Faci sport in sala, afara sau in casa? Foarte bine. Marcheaza acest lucru printr-o poza sau filmare, posteaz-o pe facebook pe timeline-ul personal si adauga hashtag-ul #YearFit2015;

fb_exemplu

  • Lanseaza o provocare pentru prietenii tai de pe FB sa iti urmeze exemplul, iar ei la randul lor vor lansa provocarea pentru altii.

Daca vrei poti. Te ajuti pe tine si ajuti si pe altii. Ce zici, te bagi? Daca iti pasa de sanatatea ta nu ar trebui sa stai pe ganduri!

Un comentariu la „Fii sanatos, fericit si in forma maxima”

  1. am acceptat provocarea #YearFit2015 pentru min in primul rand. restul daca vor sa. priceapa ceva..au de la cine invata

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: