Reguli simple pentru o dieta de slabit eficienta

Nu sunt putini cei care isi exprima constant dorinta de a slabi si de a-si schimba stilul de viata haotic cu unul echilibrat si sanatos.

In schimb sunt foarte putini cei care si fac ceva in privinta asta. Nu slabesti doar daca iti doresti. Drumul de la FAT la FIT este lung si anevoios, dar nu imposibil.

Sa presupunem ca te antrenezi 1 ora in fiecare zi in sala, in parc sau chiar acasa. Este laudabil, util dar nu suficient. Ai respectat doar o mica parte din reteta succesului. O zi are 24 de ore si antrenamentul de 1 ora are efect daca in restul orelor din ziua respectiva ne alimentam corect si ne odihnim suficient. Stiu. Cea mai dificila parte este alimentatia. De ce oare?  Pentru ca se intelege gresit idea de alimentatie echilibrata si sanatoasa. Sa mananci sanatos inseamna sa consumi alimente simple, curate(cat mai aproape de starea naturala) si variate.  E asa de greu?

Specialistii in nutritie si fitness de la www.dailyhiit.com se rezuma la 5 reguli simple care te pot ajuta sa obtii corpul dorit:
  • Cresterea ratei metabolice prin cresterea frecventei meselor(4-5/zi);
  • Consuma proteine la fiecare masa;
  • Legumele verzi nu trebuie sa lipseasca din farfurie;
  • Nu evita grasimile esentiale, consuma-le la fiecare masa;
  • Bea apa, multa apa.

Pentru a evidentia inca o data cat de simplu este sa mancam sanatos si echilibrat, mai jos regasiti meniul unei zile, stabilit respectand cele 5 reguli mai sus prezentate:

diet_plan

 sursa foto: www.muscleandstrength.com

4 comentarii la „Reguli simple pentru o dieta de slabit eficienta”

  1. cand citesti totul pare foarte simplu, iar cand te apuci de treaba devine foarte greu.

  2. Pingback: Metoda alternativa de slabit

  3. Pingback: De ce sunt bune ouale pentru copii • InstaFit

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: