Renault ar putea modifica motorul si dupa data de 28 februarie

Formula 1 Renault 2014Directorul Remi Taffin de la Renault a declarat ca se analizeaza posibilitatea de a cere permisiunea pentru a putea imbunatati motorul in scopuri de fiabilitate chiar si dupa data de 28 februarie.

Potrivit unor stiri si pariuri sportive din Formula 1, Renault a intampinat probleme in prima sesiune de teste de pe circuitul din Jerez. Din acest motiv acestia se gandesc chiar la modificarea motorului. In mod normal acest lucru se poate face pana in data de 28 februarie 2014. Aceasta este data limita din Regulamentul tehnic pana la care furnizorii de motoare trebuie sa omologheze oficial noile motoare turbo v6 de 1,6 litri. Totusi, constructorii ar putea cere forului mondial permisiunea de a modifica motorul si dupa aceasta data, dar numai in cazul unor probleme de fiabilitate.

Directorul de operatiuni de la Renault, Remi Taffin, a declarat ca se analizeaza aceasta posibilitate.

In plus a mai spus ca si in trecut s-au mai facut modificari privind probleme de fiabilitate dupa data limita si ca asa este corect.

Ramane de vazut daca si cand vor avea loc acele modificari care sunt importante deoarece echipa care a dominat ultimele sezoane foloseste motoare Renault. Cei de la Red Bull au avut probleme serioase in sesiunea de teste din Jerez cand au parcurs doar 21 de tururi. Potrivit celor mai bune cote pariuri Formula 1 Red Bull este favorita si in acest sezon atat la constructori, cat si la piloti prin Sebastian Vettel. Directorul tehnic de la Red Bull, Adrian Newey a declarat pentru prima data ca partea caroseriei din jurul evacuarii a luat foc la testele din Jerez, dar si ca motorul Renault are nevoie de un sistem de racire foarte mare.

2 comentarii la „Renault ar putea modifica motorul si dupa data de 28 februarie”

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: