Ricciardo a fost cel mai rapid in a doua zi la Silverstone

Australianul Daniel Ricciardo de la echipa Toro Rosso a stabilit cel mai bun timp in a doua zi de teste de la Silverstone, urmat de coechipierul sau Carlos Sainz Jr

Joi 18 iulie 2013 s-a desfasurat a doua zi de teste destinate tinerilor piloti de la Silverstone. La aceste teste au voie insa sa participe si pilotii cunoscuti din Formula 1. Dupa ce in prima zi cel mai bun timp a fost obtinut de danezul Kevin Magnusson de la McLaren, acum a venit randul unui alt pilot tanar, australianul Daniel Ricciardo, care insa a concurat deja in 3 sezoane de Formula 1. Totusi acesta nu a fost niciodata cotat cu sanse la o victorie de etapa.

Pentru cursa urmatoare din Formula 1, Marele Premiu al Ungariei, Daniel Ricciardo are o cota de 501 pentru victorie la bet365, site-ul cu cele mai bune cote pariuri Formula 1.

Australianul a fost insa foarte rapid joi dimineata cu monopostul celor de la Toro Rosso, cel mai bun timp in cele 48 de tururi fiind de 1m32.972s. Daniel Ricciardo a avut apoi si un moment mai putin placut, el iesind in decor din cauza unei greseli de pilotaj.

Dupa 20 de minute australianul a revenit pe circuit, iar ceva mai tarziu a urcat la volanul celor de la Red Bull care si-l doresc de la anul in locul lui Mark Webber. Nu a mers deloc rau nici in monopostul Red Bull, avand al treilea timp din cadrul acestei zile de teste, 1m33.187s. Intre cei doi timpi stabiliti de Daniel Ricciardo s-a intercalat coechipierul sau de la Toro Rosso, spaniolul Carlos Sainz Jr.

Vineri va avea loc ultima zi de teste de la Silverstone, iar printre cei care vor participa se numara germanul Sebastian Vettel, principalul favorit al caselor de pariuri sportive la castigarea titlului mondial in acest an. Acesta va testa doar o jumatate de zi pentru echipa sa Red Bull, urmand ca restul zilei sa ii fie rezervata lui Carlos Sainz Jr.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: