Alte Sporturi

Rosu, negru si putin galben

02/16/2012

AC MilanMarele San Siro a speriat “Gradinita lui Arsene Wenger”.

In prima mansa a optimilor Uefa Champions League, pe celebrul stadion din Milano, “diavolii” au spulberat echipa londoneza Arsenal. Scorul final de 4-0(2-0 la pauza) pentru AC Milan asigura in proportie de 99,99%  calificarea in sferturi pentru echipa lui Massimiliano Allegri.

Tunarii condusi de pe banca de un Arsène Wenger parca anemic, au fost umiliti de catre milanezi. Campul vizual era tot timpul dominat de rosu si negru, iar culoarea galbena a fost palida, uneori chiar stearsa. Tricourile galbene parca erau mai putine decat cele “rossoneri”. Wenger a pregatit partida parca adversar era Chesterfield FC in Cupa Angliei si nu AC Milan in Liga Campionilor. A pierdut meciul inca de la primul fluier al arbitrului magiar Viktor Kassai. Koscielny(Djourou ’44), Vermaelen si Gibbs s-au dovedit a fi prea “tineri” si prea imobili in fata unor atacanti precum Robinho sau Ibrahimovici. Milan a dominat partida cap-coada, iar Allegri a predat o lectie de fotbal cu care poate spera la trofeul suprem.

Partida de seara trecuta poate sa fie o lectie importanta pentru “folosofia” lui Wenger.

Tinerii jucatori promovati insistent in prima echipa nu pot garanta succesul pe termen scurt. Nici macar prezenta pe teren a  lui Thierry Henry  nu a strunit “ceata de holtei talentati” adormiti in iarba. AC Milan cu jucatori trecuti de mult de prima tinerete vrea sa castige trofeul UCL in acest sezon, jucatorii lui Arsenal mai pot astepta, au tineretea de partea lor.

Only registered users can comment.

  1. Titlul face toti banii!
    Articolul foarte bun cu un titlu sugestiv si bine ales.

  2. Pingback: Amazon Headphones
  3. Pingback: jfd98ayhcim

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: