Blog de Obiceiuri Sănătoase

SCM Craiova a fost invinsa acasa de BC Balkan

Echipa de baschet masculin, SCM Craiova, a pierdut acasa cu scorul de 96-91 in fata celor de la BC Balkan(Bulgaria), iar sansele de calificare mai departe in Liga Balcanica au scazut considerabil.

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri sportive, echipa SCM Craiova a intalnit miercuri de la ora 19:00 pe BC Balkan in Liga Balcanica. Inaintea acestui meci echipa craioveana statea mai bine in clasament, insa bulgarii se aflau intr-o forma mult mai buna, avand trei victorii consecutive. Dar chiar daca era intr-o forma mai buna, BC Balkan a fost cotata doar cu a doua sansa in partida de la Craiova.

baschet craiova

Primul sfert a fost unul spectaculos si cu multe puncte, dar castigat de echipa bulgara cu 29-25.

Pana la pauza echipa gazda a reusitsa intoarca scorul dupa ce a castigat sfertul doi cu 21-16. SCM Craiova a inceput excelentsi a doua jumatate a meciului, castigand categoric cu 24-14 sfertul trei. Toata lumea se astepta ca echipa craioveana sa se impuna, insa in ultimul sfert a jucat foarte slab. A fost un sfert foarte spectaculos si castigat cu 37-21 de BC Balkan. Astfel scorul final al acesteipartide a fost 96-91. Cel mai bun marcator al acestui meci a fost Travis Lee Bureau de la SCM Craiova cu 23 de puncte.

In urma acestei infrangeri, echipa craioveana are sanse destul de mici de calificare in faza urmatoare chiar daca momentan se afa pe locul 4 cu 21 de puncte. Este insa echipa cu cele mai multe meciuri jucate pana acum in grupa, iar alte echipe din urma sa, au si cu doua meciuri mai putin disputate. Pentru SCM Craiova urmeaza doua saptamani de pauza pana la ultimul meci din Liga Balcanica. Va intalni pe teren propriu echipa din Prishtina, iar cele mai bune promotii baschet vor fi la bet365.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.