Sferturi Euro 2012. Anglia – Italia

Anglia - ItaliaUltimul sfert de finala de la EURO 2012, propune o intalnire exploziva, intre nationala Angliei si nationala Italiei.

Miza este uriasa, un loc in careul de asi ai Europei. Castigatoarea partidei va juca cu Germania pentru un loc in finala de la Kiev.

Prandelli vs. Roy Hodgson. Un duel inedit la nivelul echipelor nationale.  Fara sa impresioneze in grupa C, Italia a obtinut 5 puncte(1-1 cu Spania, 1-1 cu Croatia si 2-0 cu Irlanda) si automat calificarea in sferturi. Englezii au castigat grupa D cu 7 puncte obtinute(1-1 cu Franta, 3-2 cu Suedia si 1-0 cu Ucraina) si tintesc finala de la Kiev.

Echipe probabile:

Anglia: Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Gerrard, Scott Parker, Young, Wayne Rooney, Welbeck. Selectioner: Roy Hodgson

Italia: Buffon, Abate, Barzagli, Bonucci, Balzaretti, De Rossi, Pirlo, Marchisio, Montolivo, Balotelli, Cassano. Selectioner: Cesare Prandelli

Partida se va desfasura pe Stadionul Olimpic din Kiev si va fi condusa de arbitrul portughez Pedro Proença. Casele de pariuri indica Anglia favorita, cu o cota de 2.75 la victorie. Italia are o cota de 2.87 pentru castigarea acestui meci, in timp ce remiza este cotata la 3.00.

 

12 comentarii la „Sferturi Euro 2012. Anglia – Italia”

  1. Ultimul sfert de finala de la EURO 2012. Cine se califica va juca cu Germania pentru un loc in finala.
    Anglia – Italia (X) scor corect 1-1

    Sper sa fie lovituri de la 11 m si sa se califice Anglia(va fi mai simplu pentru Germania in semifinale).

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: