Slabeste corect cu programul de 15 minute creat de Tracy Anderson

Alergarea si mersul pe bicicleta in mod regulat si sustinut se pare ca dauneaza?

Aceasta este idea sustinuta de Tracy Anderson, antrenoarea de fitness care are grija de corpurile Madonnei, Victoriei Beckham si al lui Gwyneth Paltrow. Tracy este de parere ca pentru a slabi corect este nevoie de un program mult mai complex care sa tina organismul alert.

„Chiar dacă pedalarea şi joggingul ard calorii, aceste activităţi nu modelează muşchii feminini şi zonele cu probleme. Realizarea de mişcări repetitive cum ar fi alergarea produce un dezechilibru în structura musculară, iar muşchii din zona picioarelor se dezvoltă excesiv”, a spus antrenoarea de 37 de ani intr-un interviu aparut pe portalul dailymail.co.uk.

Tracy Anderson s-a facut remarcata in lumea fitness-ului prin metodele inovatoare pe care le promoveaza, bazate pe idea de a face exercitii sase zile pe saptamana, „pentru tot restul vietii”.

„În metoda folosită de mine, exerciţiile se schimbă la fiecare 10 zile şi sunt personalizate fiecărui tip şi formă de organism. Acest lucru determină creierul să fie permanent alert, dar face şi ca muşchii mai mici să fie antrenaţi”.

Cam asa descrie Tracy Anderson programele de fitness concepute si recomandate.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: