Sportul lui Mos Craciun

Sarbatorim si ne bucuram de spiritul Craciunului alaturi de cei dragi.

Bradul este impodobit si il asteapta pe Mos Craciun. Zapada pare putin timida, dar azi a fulguit spre incantarea tuturor. Iarna isi intra in drepturi iar sporturile de iarna devin principala atractie a sezonului alb. Partieeeee!

Circul din Liga 1 a intrat in vacanta mult asteptata. Cupele europene revin in atentia microbistilor abia in februarie 2012, iar Campionatul European va anima continentul abia in vara urmatoare. Asadar fotbalul, tenisul sau rugby-ul cedeaza audienta sporturilor de iarna. Concursurile de schi, patinaj artistic, bob, sanie sau curling vor anima zilele geroase de iarna. Bode Miller(USA) la schi alpin sau Simon Ammann (SUI) la sarituri vor incerca sa recastige gloria de altadata. Curling-ul a dobandit notorietate si in Romania, devenind sportul de iarna cu cea mai noua federatie.

Se poate spune ca “sania” este un sport  la care Mos Craciun se pricepe foarte bine. Sau e posibil ca din Laponia sa strabata lumea intr-o cursa de schi fond sau biatlon. Oare care sa fie sportul lui Mos Craciun? Consider ca e limpede pentru toti, Mos Craciun se pricepe la sporturile de iarna, dar sportul lui Mos Craciun ramane impartitul cadourilor. Acest sport trebuie practicat de fiecare dintre noi.

Pentru a primi e nevoie sa daruim !

14 thoughts on “Sportul lui Mos Craciun”

  1. Pingback: Curiozitati din sport. Episodul 14 | Rominho's blog

  2. Pingback: My Homepage

  3. Pingback: yksityinen laina

  4. Pingback: quality apartment locating

  5. Pingback: www.powersolutionscd.com/Hard_Drive.htm

  6. Pingback: hazard

  7. Pingback: asia shop online shophttp://asia-shop-24.de/rezepte/rezept-glucksrollen-sommerrollen/05/2012/

  8. Pingback: business for sale

  9. Pingback: click here

  10. Pingback: South American Girls

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *