Toro Rosso participa la primele teste din Jerez

Team Toro RossoPilotul francez, Jean-Eric Vergne, a dezvaluit ca echipa sa Toro Rosso va participa la prima sesiune de teste a anului 2014, desfasurata in localitatea spaniola Jerez.

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri sportive din Formula 1, francezul Jean-Eric Vergne a facut cateva declaratii cu privire viitorul apropiat al echipei Toro Rosso. El a spus ca si-a luat masurile pentru cockpitul noului monopost la sfarsitul lunii decembrie, iar in aceasta luna va reveni la fabrica pentru a fi pus la curent cu tot ce trebuie sa stie. Apoi a spus ca va petrece mai mult timp in simulator, iar la finalul lunii va ajunge la Jerez. Prin aceasta ultima fraza se deduce faptul ca echipa Toro Rosso va fi prezenta in prima sesiune de teste din aceasta iarna si care se va desfasura pe circuitul din Jerez.

Pe langa Toro Rosso, au mai confirmat participarea la aceasta sesiune de teste echipele Mercedes, McLaren si Caterham.

Jean-Eric Vergne nu a precizat daca echipa sa va avea un eveniment pentru lansarea noului monopost, insa a declarat ca i-ar placea sa-i lase coechipierului sau Daniil Kvyat sansa de a evalua in premiera noul monopost. Cel mai probabil noul monopost Toro Rosso va fi vazut pentru prima oara chiar in prima zi a testelor din Jerez. Mai sunt si alte echipe care isi vor lansa noul monopost in acea zi, printre care Mercedes si Caterham care au anuntat acest lucru.

De la prima sesiune de teste din Jerez va lipsi echipa Lotus, care potivit celor mai bune cote pariuri Formula 1 este a 5-a favorita la castigarea titlului mondial la constructori. Cei de la Lotus si-au asigurat fanii ca nu exista probleme financiare si ca dezvoltarea noului monopost decruge conform planului.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: