Reprezentantii mediului de afaceri din Romania concureaza la turneul Corporate Tennis Open

Pasionatii de tenis se pot inscrie la cea de-a treia editie a turneului dedicat mediului de business – Corporate Tennis Open; In 2016, au fost disputate peste 150 de meciuri in 4 zile de cei 58 de concurenti.

Bucuresti, 31 mai 2017 – BusinessMark invita reprezentantii mediului de afaceri sa participe la turneul de tenis „Corporate Tennis Open”, ce va avea loc pe 10-11 iunie si 17-18 iunie 2017 la Pescariu Sports & Spa din Bucuresti. Pe data de 10 iunie, jucatorii sunt invitati, incepand cu ora 20:00, la cocktail-ul oficial al turneului, care va avea loc in lounge barul clubului The Gallery, din incinta Pescariu Sports & Spa.

Pe parcursul celor doua weekend-uri, acestia au ocazia sa-si demonstreze abilitatile sportive, sa faca networking si sa concureze pentru un loc pe podiumul competitiei.

Anul acesta, reprezentantii mediului de afaceri se pot inscrie la urmatoarele categorii: echipe, simplu masculin, simplu feminin, dublu. Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc pe 8 iunie, iar programul complet de desfasurare al meciurilor va fi anuntat pe data de 9 iunie 2017. Printre companiile inscrise pana acum se numara:

Bancpost, Oscar Downstream, Biroul de Credite, KPMG România, Redbull, Optim, Project Management, Red Bull, The Social Incubator, Holograma 3D, Danfoss.

Turneul se desfasoara in doua etape: cea a grupelor si etapa finala. In primul weekend se desfasoara meciurile din grupe, care se vor disputa in sistem „fiecare cu fiecare”. Echipele si jucatorii care se califica in etapa finala vor concura in cel de-al doilea weekend pentru castigarea trofeelor puse în joc. Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul este organizat de BusinessMark in parteneriat cu Tenisshop, Samdam, Aqua Carpatica, Crama Basilescu, Terra Bisco, HOLOGRAMA 3D, Redis Nutritie, Fruteria, Pescariu Sports & Spa, Preda Publishing, Mihaela Hurezeanu Trainer & Coach.

Partenerii media ai conferintei sunt: Tenisdecamp, Open Tenis, InstaFit, Sportclasic.ro, Doartenis,  Tenisite.info, Dragos Luscan Wellness Coach, NewMoney, Ziare.com, Business24, FEMEI IN AFACERI, TransilvaniaBusiness, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Debizz, Jurnalul de Afaceri, Avocatura, Energynomics, Finzoom, Vox Capital, Revista Valoarea, Administratie.ro, SaptamanaFinanciara, Economiaonline, MediaRabbit, Chalbert, MLM News, Promo Afaceri, Plan de afacere, Startups.ro, Global Manager, Roportal, Bucuresteni.ro, Antreprenorinromania, Gazetadestiri, Manager Express.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Un comentariu la „Reprezentantii mediului de afaceri din Romania concureaza la turneul Corporate Tennis Open”

  1. Pingback: Corporate Tennis Open 4. Turneu de tenis dedicat mediului de afaceri • InstaFit

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: