Wimbledon: Murray l-a invins greu pe Verdasco

Britanicul Andy Murray a fost condus cu 2-0 la seturi de spaniolul Fernando Verdasco, dar a reusit sa revina si sa se califice in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Miercuri seara, britanicul Andy Murray si spaniolul Fernando Verdasco s-au intalnit in ultimul sfert de finala de la Wimbledon. Favoritul gazdelor era favorit la victorie, insa a inceput meciul foarte slab si a pierdut primul set cu 6-4. In setul doi a inceput bine britanicul si a condus cu 3-1, insa de la acest scor au urmat cinci game-uri la rand castigate de spaniol si astfel scorul era 2-0 la seturi. Din acest moment a inceput revenirea lui Andy Murray care a castigat clar cu 6-1 setul trei. Apoi setul patru a fost unul echilibrat, dar castigat de britanic cu 6-4. Astfel s-a ajuns in decisiv, un set in care ambii jucatori au jucat foarte bine, insa pana la urma Andy Murray s-a impus cu 7-5. Acesta a fructificat singura sansa de break avuta de vreun jucator in acest set decisiv.

A fost un meci spectaculos si cine ar fi pus pariuri live pe Murray cand era condus cu 2-0 ar fi castigat o suma frumoasa.

In semifinale, Andy Murray se va duela cu polonezul Jerzy Janowicz care a trecut in trei seturi de compatriotul sau Lukas Kubot. Pana acum cei doi s-au mai intalnit de doua ori, fiecare castigand cate un meci.   

Potrivit altor stiri si pariuri din tenis de la Wimbledon, in cealalta semifinala se vor intalni sarbul Novak Djokovic si argentinianul Juan Martin Del Potro. Cei doi au trecut in sferturile de finala in trei seturi de cehul Tomas Berdych si spaniolul David Ferrer. Pana acum Djokovic si Del Potro s-au mai intalnit de 11 ori, scorul fiind 8-3 in favoarea sarbului.

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: