Wladimir Klitschko fara adversar

KlitschkoArena de 50.000 de locuri din Dusseldorf a gazduit gala de box in care campionul greilor, ucraineanul Wladimir Klitschko a pus la bataie cele 4 centuri castigate.

Adversarul sau, francezul Jean Marc Mormeck, a dar dovada de curaj cand a acceptat sa intre in ring alaturi de „Ciocanul de otel”. Lupta a avut un deznodamant previzibil, KO in repriza a 4-a pentru Klitschko care isi pastreaza astfel cele patru titluri mondiale WBA, IBF, WBO si IBO la categoria grea.

Cel mai mic dintre fratii Klischko, Wladimir nu a pierdut nici un meci din 2004, are 60 de victorii din care 50 sunt prin KO. Uriasul nascut in Kazakhstan pe 25 martie 1976, masoara 1.98 m si cantareste 110 kg, iar in cariera sa impresionanta a „trimis la podea” adversari precum Chris ByrdRuslan ChagaevSamuel Peter, David Haye sau Eddie Chambers. Acum lumea boxului profesionist asteapta confruntarea dintre rusul Alexander Povetkin si Wladimir Klistchko, care pare inevitabila.

Dupa victoria cu Mormeck, Wladimir Klitschko  a incasat suma de 6 milioane de euro si asteapta fara emotii urmatorul adversar. Puteti urmari rezumatul meciului cu Mormeck aici.

4 comentarii la „Wladimir Klitschko fara adversar”

  1. Cel mai curajos dintre boxeri :Mormeck. A avut tupeu si nebunie sa se urce in ring pentru a fi victima sigura pentru Wladimir „pumd de otel”.

  2. Partida cu Povetkin daca se va disputa va fi de poveste. Cred ca va fi cel mai dificil ardersar pt Wladimir de pana acum. Are sanse reale rusul sa il puna la podea pe ucrainean.

  3. the_motivation_22

    URIAS. CAT CASA CASA POPORULUI. CAT PIATA ROSIE DIN MOSCOVA. CAT MARELE ZID CHINEZESC. WLADIMIR Klitschko

  4. Pingback: My Homepage

Părarea ta contează! Lasă un comentariu: