Blog de Obiceiuri Sănătoase

Ziua indragostitilor de fotbal

fotbalMarti 14 februarie, Sfantul Valentin va fi sarbatorit de milioane de microbisti.

Spectacolul fotbalistic suprem va ocupa scena sportiva europeana. Liga Campionilor revine in prim-plan. Faza optimilor de finala a sezonului 2011-2012 din UCL, prezinta cele mai bune 16 echipe din Europa in acest sezon. Trofeul e unul singur si batalia pentru el va fi acerba si palpitanta.

Balul il va deschide Regina Europei. FC Barcelona, detinatoarea trofeului UCL si principala favorita va deschide seara de Champions League in compania echipei Bayer Leverkusen. Surpriza APOEL Nicosia va incerca sa doboare un alt “urias”  in partida cu francezii de la Olympique Lyonnais. Valentine’s Day va marca in acest an startul in primavara fotbalistica europeana. Echipele calificate in fazele eliminatorii din  Champions League si Europa League, vor infrunta iarna grea si vor anima suporterii zgribuliti.

Daca “sarbatoarea dragostei” a fost importata din SUA, competitia sportiva numita UEFA Champions League este pur europeana. Visul european creaza frisoane chiar si pentru jucatorii cu experienta de la echipele cu pretentii. Cei mai buni jucatori de fotbal ai momentului, cele mai importante echipe de pe “batranul” continent si cei mai “darnici” patroni din fotbal contureaza un spectacol in mai multe acte pentru public, cu deznodamant in luna mai la Munchen, pe Alianz Arena. 

Reader Comments

  1. Un Valentin fara “printipuri” si fara “originalitate”. Trebuie ignorata aceasta sarbatoare si sa ne bucuram de ale noastre.

  2. 24 februarie–dragobetele saluta si sutine fotbalul romanesc—cel mai romantic fotbal din lume 🙂

  3. Pingback: jfd98ayhcim

Părarea ta contează! Lasă un comentariu:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: